Töihin meille

Taksimestari on luotettava ja helposti lähestyttävä, asiakkaan huomioon ottava kuljettaja. Taksimestarina työskentely tarjoaa mahdollisuuden määritellä työsi sisältöä kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan. Toiveittesi mukaan voit ajaa monenlaisia kuljetuksia tiettyinä aikoina aina yksittäisitä keikoista kokoaikaiseen työhön. Kerrytämme mielellämme myös tuuraajapankkia tarvittaessa työhön kutsuttavilla kuljettajilla.

Sinulla voi olla jo taksinkuljettajan ajolupa tai voimme yhdessä hoitaa tarvittavat koulutukset ja luvat kuntoon. Vaatimuksena on vähintään B-luokan ajokortti ja suomen kielen perustaidot. Taksimestari palvelee Raumalla ja lähialueilla. Etsimme tällä hetkellä kuljettajia erityisesti osa-aikaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön. Autotallimme sijaitsee Rauman keskustassa.

Ota yhteyttä

Jos viihdyt asiakaspalvelu­työssä ja sinua kiinnostaa monipuolinen vuorotyö, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Yhteydenotot:
sähköpostilla info@taksimestari.fi
tai soita 040 593 8922.

”Taksimestarina työskentelyn parhaat puolet ovat vuorojen joustavuus, vaihtelevat asiakaskohtaamiset ja aito kyky auttaa toisia. Tein pitkän uran koulumaailmassa lasten ja nuorten parissa. Eläkkeelle jäätyäni koin, että minulla on vielä annettavaa työelämässä. Minut houkuteltiin ajamaan taksia ja päivääkään en ole katunut.

Työssä minua motivoi erityisesti se, miten läsnä voin olla toiselle ihmiselle, vaikka kohtaaminen onkin usein lyhytkestoinen. Automatka on monelle tärkeä siirtymä ja minusta on hienoa, että voin olla asiakkaalle seurana ja juttukaverina yhteisen matkamme ajan.

Eräs matka on jäänyt tähänastiselta uralta mieleen iloisena onnistumisena erikoisessa tilanteessa. Asiakas oli menossa Raumalta aina Helsingin keskustan sairaalaan asti. Hänellä oli tiukka aikataulu, sillä paikalla piti olla tiettyyn kellonlyömään mennessä. Lupasin hoitaa asiakkaan turvallisesti ja ajoissa määränpäähän, joten ryhdyimme taittamaan matkaa. Olin tutkinut etukäteen nopeinta reittiä Helsingin keskustan monien risteysten läpi ja matka eteni suunnitelman mukaan. Sairaala-alueella ajelimme rauhallisesti etsien juuri oikeaa sisäänkäyntiä. Olimme jo kiertäneet lähes koko alueen, kun käännyin näennäisesti pussinperälle johtavalle kujalle – ja asiakas huudahti ”Bingo!” Saavuimme minuuttia vaille määräajan oikealle ovelle ja asiakas ehti ajoissa sisään.”

Tapio, Taksimestarina 2,5v

Hymyilevä Taksimestari-kuljettaja auton vieressä Raumalla