Tilausajot ja juhlatilaisuudet

Tee ennakkotilaus

Täytätkö pyöreitä tai suunnitteletko häitä? Palvelemme ennakkotilauksella myös juhlapäivänäsi.

Laadukas Mercedes Benz E 220 sopii tilausajoihin, hääkuljetuksiin sekä muihin erikoistilaisuuksiin. Auton virtaviivainen ulkonäkö ja pehmeät nahkapenkit ovat omiaan tuomaan arvokkuutta kuljetukseen. Kalustoomme kuuluu myös hajusteeton ja astmaatikoille sopiva auto, jossa ei ole kuljetettu eläimiä. Tilausajot ja juhlakuljetukset voit tilata tarjouspyynnöllä.

Ota yhteyttä

Enemmän kuin yksi ain’ on kaksi,
tulkoon onnenne vieläkin suuremmaksi.

Taksimestari palvelee myös elämän suurina juhlapäivinä. Tyylikäs musta Mercedes Benz E 220 -automme kyyditsee hääparia valmistautumisesta aina hääpaikalle asti. Hääparille tarjoamme kuohuvaa, jota voi maistella omavalintaisen musiikin soidessa taustalla. Kuljettajamme pistää parasta päälle ja autokin saa osansa koristeluista.

Taksimestarin hääpakettiin kuuluu:

  • kuljetus valmistautumispaikalta kirkolle tai muuhun vihikimispaikkaan ja vihkimisen jälkeen juhlapaikalle Rauman kaupungin alueella
  • tummaan pukuun pukeutunut kuljettaja
  • valitsemanne koristelut autoon: rusetti konepellille, kyltti takaikkunaan, tölkkilaahus auton perään tai muu haluamanne koristelu. Auton katolla ei ole taksikylttiä kuljetuksien aikana.
  • valitsemanne virvokkeet matkalla juhlapaikalle

Hinta: 245 €
Ota yhteyttä ja suunnitellaan juhlapäiväänne yhdessä!

Ota yhteyttä
Musta Mercedez-Benz-taksi parkissa Raumalla.