Kela-taksimatkat

0800 120 001

Kelan korvaamat taksimatkat tilataan Kelan alueellisesta taksikeskuksesta. Tilaukset maksuttomasta Satakunnan tilausnumerosta 0800 120 001. Jos sinulla on vakiotaksioikeus, voit tilata kyydin suoraan Taksimestarilta käyttämällä viereistä Vakiotaksiasiakkuus-lomaketta.

Kela-korvattuna kyyti maksaa enintään omavastuun verran. Omavastuuosuus on matkan kokonaishinta tai enintään 25 euroa.

Kela-taksikyydit tilataan pääsääntöisesti edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Tilaa matka Kela-keskuksesta myös silloin, kun tarvitset taksia äkillisesti tai olet unohtanut tilata taksin edellisenä päivänä.

Voit tilata yhdellä tilauspuhelulla kaikki tiedossasi olevat matkat seuraavan kahden viikon ajalle. Jos tiedossasi on käyntiluontoinen matka, voit tilata sen menopaluumatkana. Tällöin sinun tulee osata arvioida suuntaa-antava lähtöaika paluumatkalle.

Taksimestarin vakiotaksiasiakkaana kuljetukset ovat sujuneet erittäin mallikkaasti ja hyvin - yhteistyö on ollut toimivaa. Mukavalla ja tutulla kuljettajalla on ollut suuri merkitys nuoren päivien sujumiseen ja mielekkyyteen sekä hoitojakson onnistumiseen.

12-vuotiaan vakiotaksiasiakkaan äiti
Lue lisätietoja Satakunnan alueen Kela-matkoista

Vakiotaksiasiakkuus

Tietyillä asiakasryhmillä esim. lapsilla, on mahdollisuus saada Kelan myöntämä vakiotaksiasiakkuus. Jos haluat käyttää Taksimestarin taksia vakiotaksinasi, jätä lomakkeen kautta yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lue lisää vakiotaksista Kelan sivuilta
Taksimestari-kuljettaja auttaa matkustajaa
Taksimestari-kuljettaja auttaa lapsimatkustajaa autoon