Meistä

Taksimestarin palveluiden ytimessä olet sinä, asiakas. Viemme sinut turvallisesti ja ajallaan perille, minne tiesi viekin. Taksimestari-kuljettajat tuntevat reitit ja kaupungin kujat. Olemme luotettava kumppani ja tarjoamme monipuolisesti kuljetuspalveluita kaikenlaisiin tarpeisiin. Huolehdimme kalustomme ajantasaisuudesta ja turvallisuudesta säässä kuin säässä. Tervetuloa kyytiin!

Tmi Taksiliikenne Suominen on vastuullinen ja suomalainen perheyritys. Käytämme yrityksen toiminnassa Taksimestari-brändiä, joka on Tmi Taksiliikenne Suominen -yrityksen rekisteröimä tavaramerkki.

Tmi Taksiliikenne Suominen
Y-tunnus 1802858-9
info@taksimestari.fi

Yrittäjän tarina

”Jo pikkupoikana 1970-luvulla pääsin kokeilemaan miten mukavasti matka taittuu taksissa, kun naapurin Reino otti minut joskus taksiautonsa kyytiin. 

Aloitin itse työt taksinkuljettajana ensin opiskelujen ohella, viikonloppuisin ja lomilla. Ajatus omasta yrityksestä oli heti vahvasti mielessä, ja kohta tulee kaksi vuosikymmentä täyteen yrittäjyyden iloja ja haasteita.

Parasta taksityössä on, että saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja kuulla heidän tarinoitaan. Mieleen on jäänyt esimerkiksi matka, jolloin vein puheliaan vanhemman miehen Raumalta Joensuuhun – sillä matkalla ehti kuulla todella monta hyvää tarinaa.

Meillä on mahtavaa porukkaa töissä, ja yrityksenä haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Ota yhteyttä, jos sinulla on ruusuja, risuja tai kehitysideoita.

Tervetuloa kyytiin!”

Marko, taksinkuljettajana 31v, yrittäjänä 18v

Hymyilevä Taksimestari-yrittäjä Marko Suominen

Taksimestari-matkojen hiilijalanjälki hyvitetty

Puhdas ja monipuolinen luonto on elinehto, jonka haluamme säilyvän tuleville sukupolville. Siksi olemme mukana tekemässä Taimitekoja. 4H-liiton Taimiteko-toiminnan avulla kasvatetaan Suomen hiilinieluja istuttamalla uusia puuntaimia Suomen metsiin. Samalla työllistetään nuoria, jotka istuttavat taimia kesätyönään. Kompensoimme kaikkien taksiemme vuotuiset hiilidioksidipäästöt 4H Taimiteko -toiminnan avulla.

Yhteistyössä